10 d’abril 2008

COM INSCRIURE'S



Doncs sí amics i amigues ja podeu efectuar la vostra inscripció pel SFERICAMPUS....com? Doncs teniu un parell d'opcions:
1) Aconseguir un tríptic "en paper". Repartirem tríptics entre els jugadors de l'Sferic i als Jocs Escolars en la majoria de categories, a més, podeu aconseguir la vostra còpia dirigint-vos al Pavelló de l'Sferic (Faraday 33-41)
2) Punxa sobre les miniatures del tríptic i podràs ampliar-les i imprimir-les per poder fer-ne ús!
(Si trobessiu cap problema no dubteu en comunicar-ho a sfericampus@gmail.com)

Ja no teniu excusa per no apuntar-vos!

08 d’abril 2008

UNA NOVA MANERA DE VIURE L'ESTIU

SFERICAMPUS neix com un nou concepte d'entendre els campus de bàsquet urbans d'estiu ja que barreja elements com la tècnica individual, la competició i la diversió i els hi dona un nou marc en el què desenvolupar-se: Internet.
Aquest blog servirà per fer pública l'actualitat del campus fent possible que els familiars, amics i coneguts puguin gaudir d'aquesta experiència pràcticament pionera. A més de les notícies, anuncis oficials, resultats de les competicions o fotografies també es podran veure periòdicament vídeos de youtube que faran més rica aquesta iniciativa interactiva i que il·lustraran amb més detall les diferents jornades de treball.

Els matins s'estructuraran en entrenaments de tècnica individual en els que els jugadors tindran l'oportunitat de millorar en els principals fonaments del joc (dribling, passe, tir, joc de peus...), entrenaments col·lectius que serviran per aplicar els coneixements adquirits als entrenaments de tècnica individual, i jocs recreatius o multiesports amb una finalitat purament lúdica.
Durant els migdies els nois i noies podran gaudir d'un dinar equilibrat al menjador de l'Escola Pia de Terrassa i després d'una estona de relax on podran veure partits o pel·lícules de bàsquet, jugar a jocs de taula o jugar a bàsquet de manera lliure fins que comenci l'horari de tarda.
La competició més pura entrarà en joc per les tardes ja que serà el període en què es disputaran els diferents concursos individuals o col·lectius (1x1, 3x3, KO, 2ball, triples...) que, a més, estaran recompensats amb premis al finalitzar cada setmana.

Anirem actualitzant periòdicament aquest blog amb la informació prèvia al campus que creiem que us pugui interessar, per més informació podeu enviar preferiblement un mail a sfericampus@gmail.com o bé trucar al 627.338.285.