06 de juliol 2009

RESUM SETMANA 1

La primera setmana de campus, llargament esperada per molts, no va decebre ningú. Dilluns al matí, a partir de les 8.30, els i les participants van anar arribant gradualment omplint el pavelló del carrer Faraday d'un ensordidor soroll a pilotes de bàsquet. Després de passar llista es van estructurar tres grups (grans, mitjans i petits) amb l'Emilio i el Quim, el Miki i el Joan, i l'Álvaro respectivament. Aquest primer dia, a més, es va repartir la indumentària del campus composta de pantalons i samarretes que alguns no van trigar res en posar-se per iniciar els entrenaments al pavelló de l'Sferic i al CEIP Germans Amat. Els matins han estat ocupats per una primera part d'entrenament més enfocat a la tècnica individual i una segona part orientada cap al joc col·lectiu, a banda d'estones dedicades a multiesports (pitxi, futbol, el joc de la clau, el "psicòleg", etc.).
També s'ha de destacar que dijous al matí, després de la sessió fotogràfica, vam anar a la piscina de la Maurina en la que ens vem poder refrescar de la calor i desconnectar durant una estona del bàsquet per tornar a reenganxar-lo per la tarda o al dia següent.



Després d'un nutritiu dinar al menjador de l'Escola Pia hem pogut gaudir de les tardes de competicions que, una vegada més han estat molt emocionants i no s'han decidit fins a última hora. Les competicions que s'han treballat han estat el 1x1 (petits), 2x2 (grans i mitjans), tir lliure i habilitats. Després d'estar treballant de dilluns a dijous per aconseguir els millors resultats, divendres ha estat el dia decisiu de les eliminatòries.
En la categoria de petits el Miquel Sampietro ha obtingut un triplet de victòries en les tres competicions del seu grup. La primera victòria la va obtenir en els tirs lliures superant a la Núria Cardona i el Pau Vernet, els dos adversaris que més van posar en problemes la seva posició. La segona la va obtenir en l'1x1 en la que ja havia dominat durant la fase prèvia. Finalment va obtenir in extremis la victòria en la final d'habilitats després de que l'Anna Güell i el Pau Vernet perdonessin en els instants finals cedint així l'avantatge que duien.
En mitjans el tir lliure va ser la categoria més renyida ja que va requerir una pròrroga i un desempat a mort súbita que finalment li va donar el títol al Guille Araya davant el Dídac Aguilera. El Jordi Vives també va arribar a la pròrroga però va punxar deixant el camí lliure als altres dos oponents per decidir el resultat final. En habilitats l'Ari Cañizares va vèncer, reeditant la final de l'any passat però en petits, imposant-se per una lleugeríssima distància al Dídac Aguilera.

L'home de la tarda, però, amb el permís del Miquel Sampietro va ser el Xavi J.Gamell que va fer valer la seva força per endur-se la final del torneig de 2x2 amb el Jan Carratalà davant el Marc Samaniego i l'Anna Parés. Tot i la igualtat la duresa defensiva del Jan i el Gamell van acabar dictant sentència després d'anar superant una a una les diferents eliminatòries del quadrant. L'altre títol que va obtenir el Gamell va ser als tirs lliures, final a la qual es va classificar de totalment de rebot i donant la sorpresa gràcies a la seva particular mecànica de tir. En habilitats, però, no va haver-hi temps per les sorpreses ja que el Marc Samaniego va posar la directa i va marcar una gran distància amb els seus perseguidors després de caure derrotat a la final de 2x2.
Els guanyadors de les competicions van obtenir premis de la final four de l'Eurolliga (samarretes, llibretes o gorres). A més es va premiar als MVP's de la setmana triats pels jugadors i pels monitors amb unes samarretes del Tau o del CSKA, i a la millor ballarina d'un improvisat concurs que es va celebrar divendres a la tarda. A continuació us detallem els premiats de la setmana!
  • MVP PETITS: Carlota Cañizares
  • MVP MITJANS: Dídac Aguilera
  • MVP GRANS: Jordi Aparicio
  • PREMI BALL: Ariadna Cañizares
  • 1X1 PETITS: Miquel Sampietro
  • 2X2 MITJANS I GRANS: Jan Carratalà i Xavi J.Gamell
  • HABILITATS PETITS: Miquel Sampietro
  • HABILITATS MITJANS: Ariadna Cañizares
  • HABILITATS GRANS: Marc Samaniego
  • T.LLIURE PETITS: Miquel Sampietro
  • T.LLIURE MITJANS: Guille Araya
  • T.LLIURE GRANS: Xavi J.Gamell