02 de juliol 2008

GUILLEM RUBIO ENS VISITA!


Ahir, per començar amb bon peu el mes de juliol l'Sfericampus va rebre l'esperada visita d'un crack de l'A.C.B., en Guillem Rubio, el pívot egarenc del Ricoch Manresa. Amb una gran expectació en Guillem va contestar les preguntes dels joves participants del campus i encara va tenir temps per dedicar alguns autògrafs, fer-se fotografies i realitzar una petita demostració de la seva tècnica enfrontant-se amb el jugador més menut del campus, el Yerai Polo de 5 anys d'edat.
A més, vam tenir la fortuna de que el Guillem fes de "mà innocent" al sorteig en que participaven tots aquells que van ser capaços d'endevinar de manera encertada la identitat del pivot mitjançant unes pistes que es van fer públiques el dia anterior. El guanyador va ser el Pau Araya que va obtenir uns pantalons de xandall signats i dedicats pel Guillem Rubio.
Des d'aquest blog hem de fer públic el nostre agraiment al Guillem que va dedicar-nos part del seu temps i més quan hores després va haver de desplaçar-se a Sevilla per participar a la concentració de la selecció espanyola "b" (o promeses)!

Podeu veure el vídeo de la seva visita en l'enllaç d'aquí a sota!
VÍDEO DE LA VISITA DEL GUILLEM RUBIO A L'SFERICAMPUS (enllaç a youtube)

29 de juny 2008

TARDES DE COMPETICIONS: GUANYADORS SETMANA 1

Aquesta setmana les tardes de competicions s'han dedicat a dos tipus d'activitats ben diferents: els 2x2, en què s'havia de demostrar la bona connexió entre els membres de la parella a l'hora de defensar i atacar, i el circuit d'habilitats en el que s'havia de demostrar la major velocitat i enginy per superar els diversos obstacles. Dimecres i dijous es van fer les fases prèvies per evaluar la classificació dels equips i divendres, ja al pavelló del Sferic, es van dur a terme les eliminatòries (veure més avall)
2X2
El factor físic va jugar un paper molt important en la resolució del torneig de 2x2 en les tres categories, així doncs es van imposar els tándems formats per Oriol Matarín i Xavi Jiménez, Alba Utgés i Isma Fernández, i Dídac Aguilera i Sergi Montes, en les categories Grans, Mitjans i Petits respectivament. Els campions van obtenir com a premi unes samarretes de la darrera final four de l'Euroleague celebrada a Madrid.


Habilitats
Pel que fa a les habilitats, la fase final va deparar molta expectació i emoció, decidint-se la majoria de resultats per escassos segons o dècimes de diferència. Es a fer una fase prèvia i els dos millors classificats es van jugar el desenllaç en un vibrant mà a mà a cadascuna de les categories.
El Dídac Aguilera i l'Ariadna Cañizares van ser els millors classificats d'aquesta categoria amb 12 i 13 segons respectivament i, per tant, es van disputar el títol sortint victoriosa l'Ariadna per escasses dècimes de diferència en un frec a frec d'allò més emocionant.
A la categoria dels mitjans el Marc Cuadrado va imposar-se en una final també molt igualada al Jordi Vives, que había fet el mateix temps que el Marc a la fase prèvia (21''). Tan sols els petits detalls d'execució van acabar marcant els signes de l'enfrontament.
La competició dels grans, però, semblava ben decidida. El Fran Fernández va treure suc de la seva avantatge i es disposava a rematar el títol, però un llençament decisiu fallat sota l'aro i l'arribada providencial del seu oponent, el Sergi Carulla, van capgirar un resultat de la final que semblava més decidida.
Els guanyadors van obtenir una pilota de bàsquet i un pin d'Estudiantes o Fuenlabrada, equips de l'ACB.


Podeu veure el vídeo de la primera setmana de tardes de competicions punxant aquí a sota...
TARDES DE COMPETICIONS SETMANA 1 (enllaç a youtube)