12 de juliol 2009

RESUM SETMANA 2

El mal temps ha acompanyat aquesta breu setmana de campus de quatre dies (dilluns va ser Festa Major), que va donar inici dimarts amb l'arribada de nous participants que no van trigar a adaptar-se al modus vivendi del campus i dels diferents grups de treball. El grup dels grans va estar dirigit pel Miki i el Joan, el dels mitjans per l'Emilio i el Quim, i el dels petits per l'Álvaro.
Després d'un dimarts normal i corrent i un dimecres amb constants amenaces de pluja, dijous, precisament el dia de piscina i quan ens disposàvem a abandonar el pavelló, es va desencadenar un xàfec que va obligar als monitors a adoptar mesures d'urgència per salvar el matí, i és que "contenir" en un pavelló a tres grups tant nombrosos no va ser fàcil.

Per començar es van fer una sèrie de jocs tradicionals en els que tothom hi va participar ("guerra marciana", "buscar la sabata", "el gir mortífer", etc.). Després d'esmorçar els grups dels grans i els petits han realitzat entrenament a mitja pista dins el pavelló mentre que els mitjans han participat a un taller d'acudits i altres jocs de paraula al gimnàs de l'Sferic. La pluja, a més també va acompanyar durant la resta del dia, fent-se notar especialment a l'hora d'anar a dinar a Can Colapi.
El divendres, degut a la passada d'una etapa del Tour de França, a escassos metres del pavelló, es va decidir realitzar una visita per presenciar un esdeveniment esportiu tant sonat com aquest, de manera que es va haver d'adaptar novament l'horari i les activitats. El matí, en conseqüència va ser molt profitós ja que els grups van passar per tres estacions de fonaments tècnics diferenciats (dribling, domini de pilota i passe) adaptats al nivell de cada conjunt de jugadors i jugadores. A l'hora programada vam poder veure els ciclistes passar com fletxes per davant nostre amb una gran expectació per part de tothom. A la tornada es van celebrar diversos tornejos de KO's que van acabar amb guanyadors premiats (Anna Güell, Ari Cañizares, Ruben Nuñez i Xavi J.Gamell), i es va procedir a l'entrega dels escollits MVP's de la setmana pels companys.Pel que fa a les tardes de competicions, aquesta setmana es va celebrar el torneig 5x5 en que els jugadors tenien una puntuació en funció de la seva edat i un bonus si tothom rebia la pilota abans d'anotar cistella. La competició va ser força igualada i va deparar partits molt emocionants durant tota la setmana. Finalment, el divendres es van celebrar les eliminatòries pel títol amb partits plens d'igualtat i intensitat. Finalment un dels grans favorits, el Tau de Vilatòria (Jordi Vilavella, Anna Güell, Jan Carratalà, Raul Nuñez i Alba Utgés) es va imposar a la final al Partizan de Deniagrado amb actuacions individuals destacades i un paper decisiu per part de l'àrbitre, com sempre, segons l'equip derrotat. Els guanyadors van obtenir una samarreta de l'equip isaelita Macabbi de Tel Aviv.
L'altre competició que es va celebrar va ser la de 2ball en la que perícia i velocitat per anotar eren claus a l'hora d'imposar-se als competidors. Després de vàries rondes de classificació la parella favorita i amb majors rècords d'anotació (Guillem Domínguez i Jordi Vilavella) va fer bons els pronòstics i es va proclamar campiona sense gaires dificultats. Com a premi van rebre una samarreta del campió de la lliga italiana, el Montepaschi de Siena.
Aquí teniu els premiats de la setmana!
MVP Petits: Pau Vernet
MVP Mitjans: Arnau Aliana
MVP Grans: Llorenç Navarro
2Ball: Jordi Vilavella i Guillem Domínguez
5X5: Tau Vilatòria (Jordi Vilavella, Alba Utgés, Anna Güell, Jan Carratalà i Raul Nuñez)