30 de juliol 2008

RESUM SETMANA 4 (+TARDES DE COMPETICIONS)

Dies després de que s'hagi posat fi al trepidant ritme del campus es donen les condicions per què es pugui analitzar el succeït la darrera setmana que va comptar amb uns 60 jugadors aproximadament. Degut a la convivència de gairebé un mes els participants del campus han augmentat el seu "índex de bon rotllo" amb intercanvis de mails, movils i alguna que altre quedada... tot i així no s'ha posat fi al bàsquet, ni de bon tros.
A més dels entrenaments vam poder gaudir d'un matí a la piscina de la Maurina, vam realitzar un sorteig de material promocional entre tots els jugadors i, a sobre, es va desenvolupar una competició de tirs lliures que fins la jornada final va mantenir la igualtat a totes les categories. Els guanyadors van ser l'Ariadna Cañizares, el JordiVives i el Jordi Vilavella en cada una de les tres categories (de petits a grans), que es van endur cap a casa una bufanda de l'Unicaja de Málaga.
També cal destacar la sorpresa que els hi vam preparar als jugadors quan, després de dinar, van poder gaudir d'una refrescant tarda a les piscines zodiac de l'Escola Pia que es va culminar amb partits entre els equips de 5x5 i un combinat d'entrenadors. Cap equip va ser capaç de derrotar els monitors que van lluir equipacions retro de l'Sferic fins que un equip all-star anomenat "Amigos de Vilavella" va vèncer els esgotats entrenadors amb un triple sobre la botzina.
Les tardes de competicions, per la seva banda, es van estructurar una eurolliga 5x5 en que els equips rebien noms de clàssics d'aquesta competició formant equips amb jugadors de cada categoria (els bàsquets dels petits valien 3 pts, els dels mitjans 2, i els dels grans 1). L'equip vencedor va ser el del Panathinaikos, composat per el Xavi Jiménez, Adrián García, Adrián Cerdán, Anna Parés, Pablo Ruiz i Albert Fernández, que després d'aconseguir una bona classificació a la fase regular es va mostrar intractable als play-off. El premi de campions va ser una samarreta de l'Eurolliga commemorativa on figurava el nom de tots els campions de la història de la competició.
Les finals del concurs de triples no van donar lloc a sorpreses i els primers classificats la fase prèvia es van imposar, convertint-se en campions el Dídac Aguilera, Isma Fernández i Jordi Vilavella en petits, mitjans i grans. El premi que van obtenir va ser unes bufandes del Tau Vitoria.
El darrer concurs que es va efectuar va ser el de K.O. (2 ko's: un per mitjans i petits i un altre per grans, a més d'un k.o. on van participar tots els membres del campus), que va tenir 3 vencedors: el Dídac Aguilera en petits (gorra dels Memphis Grizzlies), el Xavi Gil en grans (gorra dels L.A. Lakers) i el Jordi Vilavella en el macro k.o. (gorra del Panathinaikos)

VIDEOCLIP RESUM DE LA 4A SETMANA (Presidents Of The USA: Tiny Explosions -- enllaç a youtube)

VIDEOCLIP TARDES DE COMPETICIONS SETMANA 4 (Fatboy Slim vs Steppenwolf: Magic Carpet Ride -- enllaç a youtube)