13 de juliol 2008

TARDES DE COMPETICIONS SETMANA 3

Les competicions que van centrar l'atenció d'aquestes 3 tardes (dilluns va ser festa major i dijous vam anar a refrescar-nos a la piscina) van ser el clàssic 3x3 i la seva variant en la que els equips de 3 jugadors llençaven a cistella per aconseguir el major nombre de puntuació. Com ja és habitual, durant el dimarts i el dimecres es va jugar la fase prèvia i divendres les eliminatòries. La única diferència és que en aquesta setmana es van ajustar els grups d'edat per poder formar més equips de manera que tan sols van haver-hi el grup de grans (nascuts del 95 cap enrrere) i el grup de petits (del 96 cap endavant).

3x3
A la categoria dels petits l'equip format per l'Isma Fernández, el Jan Carratalà i el Miquel Sampietro va obtenir la victòria a la final amb bastant solvència després de superar equips que s'havien classificat en millor posició que ells. El seu regal per obtenir el títol van ser unes samarretes de l'equip rus del Dynamo de Moscú.
A la categoria dels grans l'equip format pel Marc Jiménez, la Queralt Güell i el Jordi Vilavella va acabar imposant-se a la final a l'equip de l'Oriol Matarín, la Júlia Verdaguer i el Miguel Miranda al desempat dels tirs lliures. Tot i partir amb desavantatge el tir exterior va ser clau perquè l'equip campió s'endugués el títol. Els regals van ser unes samarretes de l'actual sots-campió de l'Eurolliga, el Maccabbi de Tel Aviv.




TIR 3X3
Després de força igualtat durant la setmana, a l'apartat de tir, l'equip del Pol Ampurdanès, el Dídac Aguilera i l'Ariadna Cañizares es va imposar a la final de petits amb un ampli marge de distància respecte els seus adversaris. L'equip del Pol Antúnez, el Josep Hidalgo i el Sergi Anglada, per la seva banda, va obtenir el títol a la categoria de grans després d'haver estat eliminats a semifinals al 3x3.
Els premis que van obtenir respectuivament van ser unes bufandes del FC Barcelona i del Joventut de Badalona.


VIDEOCLIP TARDES DE COMPETICIONS SETMANA 3: Doobie Brothers - The Doctor (enllaç a youtube)