12 de juliol 2008

LES NOIES CANTEN "LO MISMO"

Ahir divendres mentre la majoria de gent s'acabava el seu flam de postre, les noies van organitzar una petita coral improvisada entre els menjadors d'Escola Pia per cantar "Lo Mismo", una cançó de No Way Out que agrada molt a aquestes noies, esperem que la vostra versió també enlluerni a qui la vegi!


LO MISMO per les SFERIGIRLS! (enllaç a youtube)

07 de juliol 2008

TARDES DE COMPETICIONS, SETMANA 2

1X1
Després d'una maratoniana setmana d'enfrontaments entre els jugadors de les diferents categories que va servir per establir unes classificacions per posicionar-se de cara a les eliminatòries, la tarda de divendres va ser la més esperada de la setmana ja que no hi havia cap jugador amb clares opcions de vèncer amb comoditat.
En la categoria dels petits el Dídac Aguilera es va imposar a la semifinal al Miquel Sampietro per després vèncer a la final el Pablo Ruiz que havia arribat al partit decisiu després de derrotar l'Anna Güell. Els petits detalls, en aquesta categoria especialment, van determinar el resultat final. El Dídac va obtenir com a premi una samarreta Elements.
A la categoria dels mitjans l'Adrián Garcia va derrotar l'Óscar Dènia a quarts de final (imbatut a la fase prèvia) en el desempat amb tirs lliures. Després van caure davant seu el Marc Cuadrado a semis i el Jordi Vives a la final que també es va decidir a la tanda dels tirs lliures després d'una igualtat màxima durant tot l'encontre. El seu premi, a més de l'honor de ser el campió de la seva categoria, va ser una samarreta Devotion de l'Eurolliga.
Entre els grans hi havien alguns jugadors que partien amb certa avantatge respecte els seus rivals: el Jaume Nart i el Joan Marcet feien valer la seva presència física i mitjançant aquesta van avançar a través del quadrant fins a les semifinals. Allà el Jaume va derrotar l'Àlex Astals i el Joan es va imposar al Fran Fernández, de manera que la final va reunir els dos favorits i es va imposar el nomenat com a MVP feia tan sols unes hores: el Jaume Nart que va aconseguir una dessuadora Elements.


2BALL
Al llarg de la setmana també es va experimentar una pluja de llençament per parelles difícil d'igualar. Els dos millors classificats de cada categoria es van enfrontar a una final a contrarrellotge on la parella més efectiva s'imposaria.
A la categoria dels petits el Miquel Sampietro i el Roger Polo van fer una excel·lent puntuació que els va valer el títol i l'obsequi d'una gorra de l'Unicaja de Málaga. En mitjans qui es va imposar va ser el tándem format pel Guille Araya i l'Óscar Dènia amb una gorra del Panathinaikos com a premi, mentre que a la categoria de grans el Sergi Carulla i l'Arnau Marín es van imposar sense dificultats obtenint una gorra del Partizan de Belgrad.

RESUM 2a SETMANA

Aquesta segona setmana ha estat d'allò més moguda, no tan sols perque ha estat la que més jugadors ha reunit: hem rebut la fantàstica visita d'en Guillem Rubio (veure notícia més avall), ens hem refrescat per torns a la piscina de la Maurina, s'han dut a terme les sessions fotogràfiques (imatges més endavant) els jugadors han intentat posar a prova les habilitats dels monitors i, a més, s'han escollit els MVP'S de les tres franges d'edat dels nois i noies que componen el campus.
MVP'S POPULARS
El premi al millor jugador de cada categoria l'han escollit els propis companys en cada una de les franges d'edat, de manera que el reconeixement ha tingut una importància cabdal tenint en compte que deriva de la votació dels jugadors i no de l'elecció dels entrenadors. Aquesta s'ha basat no tan sols en criteris tècnics sinó també en elements de convivència, solidaritat i companyerisme. Els guardonats amb aquest premi (que a més del reconeixement van obtenir una samarreta commemorativa de la darrera Final Four de l'Eurolliga) van ser el Yerai Polo, a la categoria dels més menuts, el Marc Cuadrado, a la categoria intermitja, i el Jaume Nart a la categoria dels més grans.

PARTITS CONTRA ELS MONITORS
Per altra banda, cap dels equips de les diferents categories va ser capaç d'imposar-se a l'equip format pels monitors que van imposar la seva experiència i saber estar. Els salts d'en Miki, la velocitat de l'Enric, la potència sota els taulells de l'Emilio, la visió de l'Anna i l'elegància de l'Álvaro (a més de la feina bruta del Quim) van ser elements insalvables pels joves jugadors... tranquils, tot arribarà!

VIDEOCLIP RESUM DE LA SEGONA SETMANA -- Black Crowes: Hard To Handle (enllaç a youtube)