02 de juliol 2008

GUILLEM RUBIO ENS VISITA!


Ahir, per començar amb bon peu el mes de juliol l'Sfericampus va rebre l'esperada visita d'un crack de l'A.C.B., en Guillem Rubio, el pívot egarenc del Ricoch Manresa. Amb una gran expectació en Guillem va contestar les preguntes dels joves participants del campus i encara va tenir temps per dedicar alguns autògrafs, fer-se fotografies i realitzar una petita demostració de la seva tècnica enfrontant-se amb el jugador més menut del campus, el Yerai Polo de 5 anys d'edat.
A més, vam tenir la fortuna de que el Guillem fes de "mà innocent" al sorteig en que participaven tots aquells que van ser capaços d'endevinar de manera encertada la identitat del pivot mitjançant unes pistes que es van fer públiques el dia anterior. El guanyador va ser el Pau Araya que va obtenir uns pantalons de xandall signats i dedicats pel Guillem Rubio.
Des d'aquest blog hem de fer públic el nostre agraiment al Guillem que va dedicar-nos part del seu temps i més quan hores després va haver de desplaçar-se a Sevilla per participar a la concentració de la selecció espanyola "b" (o promeses)!

Podeu veure el vídeo de la seva visita en l'enllaç d'aquí a sota!
VÍDEO DE LA VISITA DEL GUILLEM RUBIO A L'SFERICAMPUS (enllaç a youtube)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

quiiiiiim!
voy a por ti! jajaja
att; fran!^^

Anònim ha dit...

Molt bon vídeo! Un 10 per a qui l'ha fet!