19 de juliol 2010

Les competicions! S2 i S3

Les apassionants competicions de tarda ens han mantingut en vil durant les darreres dues setmanes, amb partits d'autèntic infart i espectaculars accions de tots els participants en aquestes activitats.
La setmana 2 ens va sorprendre amb la competició de 3x3 en què es barrejaven a jugadors de diverses edats per disputar vibrants partits. La competició es va estructurar en una lligueta regular per poder veure la classificació final, i unes eliminatòries a partir d'aquesta classificació. Els quatre equips que van accedir a semis van ser els Pistons, Spurs, Celtics i Bulls, i després d'aconseguir donar la sorpresa al batre als favorits Spurs a semis, els Celtics (Ricky Bergadà, Armand, Anna Pujol) també van imposar-se als seus rivals de la final, els Pistons, en una vibrant final que es va decidir a la tanda de tirs lliures.
La segona competició d'aquesta final va ser el 2ball, una competició de tir per parelles, en la que es va anar establint una classificació a partir de tots els resultats de la setmana per acabar decidint el resultat final divendres a la tarda en les eliminatòries. Tot i algunes sorpreses com les protagonitzades per Pol Leyva i Andrés Chela (últims classificats a la lligueta però que es van plantar a semis), el Jordi Vilavella i el Guille Araya, un tàndem clàssic dins el campus, es va imposar en la gran final al Ferran Forrellat "Furri" i a l'Arnau Rivas.
Pel que fa a la tercera setmana vam poder gaudir de la competició d'habilitats i la de 2x2 en grans i 1x1 en petits, totes elles molt emocionants i amb moltes sorpreses.
En l'1x1 de petits, el Marc Bono va dominar durant tota la setmana sense problemes però va punxar en la gran final al caure davant el Pol Leyva que va realitzar un partit molt complet. En el 2x2 es van poder veure molts partits i ben emocionants tots però les sorpreses es van anar diluint a l'arribar les finals ja que les dues parelles més regulars (Vilavella i Marina, Pol i O.Dènia) van fer valer les seves condicions i van disputar-se el títol en una gran lluita que van endur-se el Vilavella i la Marina per la mínima.
En habilitats de petits el Marc Bono i el Pau Ginés es van imposar per ben poc als seus rivals i van ratificar el seu domini que havien establert durant tota la setmana. En grans van vèncer el Jordi Vives i l'Arnau Rivas tot i haver rebut una penalització de 5 segons en el sorteig d'obstacles, vencent a l'Anna Pujol i al Marc Samaniego que va tenir el títol a tocar amb els dits.
Per acabar, i compaginant les finals, es va disputar l'All-Star en el que diferents combinats formats pels jugadors del campus van medir-se amb els monitors amb infructuós resultat ja que cap equip (a excepció dels petits) va aconseguir als mestres d'aquest esport. De fet també es va constituir l'equip "Amigos de Vilavella" per intentar tumbar l'equip retro dels monitors però això tampoc va ser posible gràcies a un bàsquet de Dani Casas sobre la botzina. Encara els hi queda molt per arribar a dalt de la piràmide!