03 de juliol 2010

RESUM DE LA SETMANA 1 per Anna Peralta i Alba Utgés

La primera setmana de campus ha estat molt intensa, calurosa i "disfrutativa". El primer dia vam poder començar a conèixer els diferents amics i amigues, alguns dels quals no vèiem des del campus passat. Vam passar per diferents estacions de treball que van ser molt entretingudes i divertides i vam conèixer els nous monitors d'aquest any (Roc, Fran i Patrick), ja que a l'Álvaro, el Quim i l'Emilio els coneixem i de sobres!
Després de llepar-nos els dits al menjador el Quim ens va explicar el funcionament de les tardes de competicions (4x4 i tir lliure)...quina emoció!
El segon dia va haver-hi una mica de desgavell ja que una bona part dels grans vam haver d'anar a buscar les notes a l'escola, però tot i això la tarda va tornar a servir-nos per riure molt i molt mentre descansàvem a la grada entre partit i partit.
Dimecres vam poder refrescar-nos a les piscines d'Escola Pia i després vam fer un torneig 2x2 que vaig guanyar!!! (Anna Peralta), no cal que xulegis!!!! (Alba Utgés).
Dijous i divendres ens vam quedar els grans solets al pavelló ja que els altres grups van anar a entrenar als Germans Amat, i finalment la tarda de divendres van haver-hi les finals de 4x4 i tir lliure...cap de les dues vam guanyar res però ens ho vem passar d'allò més bé! Tant de bo les properes setmanes siguin com aquesta o millors!