07 de juliol 2008

RESUM 2a SETMANA

Aquesta segona setmana ha estat d'allò més moguda, no tan sols perque ha estat la que més jugadors ha reunit: hem rebut la fantàstica visita d'en Guillem Rubio (veure notícia més avall), ens hem refrescat per torns a la piscina de la Maurina, s'han dut a terme les sessions fotogràfiques (imatges més endavant) els jugadors han intentat posar a prova les habilitats dels monitors i, a més, s'han escollit els MVP'S de les tres franges d'edat dels nois i noies que componen el campus.
MVP'S POPULARS
El premi al millor jugador de cada categoria l'han escollit els propis companys en cada una de les franges d'edat, de manera que el reconeixement ha tingut una importància cabdal tenint en compte que deriva de la votació dels jugadors i no de l'elecció dels entrenadors. Aquesta s'ha basat no tan sols en criteris tècnics sinó també en elements de convivència, solidaritat i companyerisme. Els guardonats amb aquest premi (que a més del reconeixement van obtenir una samarreta commemorativa de la darrera Final Four de l'Eurolliga) van ser el Yerai Polo, a la categoria dels més menuts, el Marc Cuadrado, a la categoria intermitja, i el Jaume Nart a la categoria dels més grans.

PARTITS CONTRA ELS MONITORS
Per altra banda, cap dels equips de les diferents categories va ser capaç d'imposar-se a l'equip format pels monitors que van imposar la seva experiència i saber estar. Els salts d'en Miki, la velocitat de l'Enric, la potència sota els taulells de l'Emilio, la visió de l'Anna i l'elegància de l'Álvaro (a més de la feina bruta del Quim) van ser elements insalvables pels joves jugadors... tranquils, tot arribarà!

VIDEOCLIP RESUM DE LA SEGONA SETMANA -- Black Crowes: Hard To Handle (enllaç a youtube)