07 de juliol 2008

TARDES DE COMPETICIONS, SETMANA 2

1X1
Després d'una maratoniana setmana d'enfrontaments entre els jugadors de les diferents categories que va servir per establir unes classificacions per posicionar-se de cara a les eliminatòries, la tarda de divendres va ser la més esperada de la setmana ja que no hi havia cap jugador amb clares opcions de vèncer amb comoditat.
En la categoria dels petits el Dídac Aguilera es va imposar a la semifinal al Miquel Sampietro per després vèncer a la final el Pablo Ruiz que havia arribat al partit decisiu després de derrotar l'Anna Güell. Els petits detalls, en aquesta categoria especialment, van determinar el resultat final. El Dídac va obtenir com a premi una samarreta Elements.
A la categoria dels mitjans l'Adrián Garcia va derrotar l'Óscar Dènia a quarts de final (imbatut a la fase prèvia) en el desempat amb tirs lliures. Després van caure davant seu el Marc Cuadrado a semis i el Jordi Vives a la final que també es va decidir a la tanda dels tirs lliures després d'una igualtat màxima durant tot l'encontre. El seu premi, a més de l'honor de ser el campió de la seva categoria, va ser una samarreta Devotion de l'Eurolliga.
Entre els grans hi havien alguns jugadors que partien amb certa avantatge respecte els seus rivals: el Jaume Nart i el Joan Marcet feien valer la seva presència física i mitjançant aquesta van avançar a través del quadrant fins a les semifinals. Allà el Jaume va derrotar l'Àlex Astals i el Joan es va imposar al Fran Fernández, de manera que la final va reunir els dos favorits i es va imposar el nomenat com a MVP feia tan sols unes hores: el Jaume Nart que va aconseguir una dessuadora Elements.


2BALL
Al llarg de la setmana també es va experimentar una pluja de llençament per parelles difícil d'igualar. Els dos millors classificats de cada categoria es van enfrontar a una final a contrarrellotge on la parella més efectiva s'imposaria.
A la categoria dels petits el Miquel Sampietro i el Roger Polo van fer una excel·lent puntuació que els va valer el títol i l'obsequi d'una gorra de l'Unicaja de Málaga. En mitjans qui es va imposar va ser el tándem format pel Guille Araya i l'Óscar Dènia amb una gorra del Panathinaikos com a premi, mentre que a la categoria de grans el Sergi Carulla i l'Arnau Marín es van imposar sense dificultats obtenint una gorra del Partizan de Belgrad.