20 de juliol 2009

RESUM SETMANA 3

La tercera setmana ha estat la darrera de les que podríem denominar com a "multitudinàries" setmanes, i com a tal, ha gaudit de certes sorpreses per tots els participants, i és que, a banda dels entrenaments i competicions habituals, aquesta setmana vam poder combatre la calor de la manera més radical: anant a la piscina. Dimecres vam aprofitar les piscines que ens va cedir l'Escola Pia després de dinar, i dijous vam poder passar tota la jornada a la piscina del Parc de Vallparadís, sens dubte, dues eleccions que van encantar als integrants d'aquesta setmana.
L'altre plat fort que es va poder viure va ser divendres en l'enfrontament dels jugadors/es dels diferents grups en l'All Star davant el sensacional equip dels monitors que anava disfressat del Montepaschi Siena. Després d'una primera volta imbatuts, els monitors van acusar l'esforç físic i van claudicar davant tots els conjunts a excepció de l'equip dels grans encapçalats per jugadors il·lustres com Criach, Vilavella o el tot terreny Gamell. La pressió ambiental va acabar amb les aspiracions dels joves jugadors que van ser l'únic equip que no va poder dir que havien vençut els seus mestres.
A banda, una setmana més, dels MVP's populars, vam poder compartir l'aniversari del carismàtic monitor Emilio i les cançons i regals que van acompanyar aquest emotiu moment.
Pel que fa a les competicions es van disputar l'1x1 i el 3x3 (mixt entre jugadors de diferents edats). Al grup dels petits Miquel Sampietro, una vegada més, es va mostrar intractable i va acabar amb el somni dels jugadors que l'havien sobrepassat a la fase prèvia, imposant-se a l'Anna Parés a la gran final. En grans, Marc "Sama" Samaniego, que ja va sorprendre al favorit Jordi Vilavella a la fase prèvia i a semifinals, es va imposar en un torneig amb gran emoció a un dels ferms candidats al títol: Jordi Aparicio, en una final en que l'aspecte físic va resultar crucial.
Al 3x3 no van haver-hi gaires sorpreses ja que l'equip que va dominar la fase prèvia, Txina (O.Dènia, J.Vilavella i C.Cañizares), va imposar-se en les eliminatòries i va acabar vencent amb contundència els seus rivals, inclòs l'equip de Suècia que semblava capaç de donar la sorpresa a la final.
A més dels títols per competicions Oscar Dènia va rebre el premi al "ball més sensual" i va obtenir un obsequi pel seu esforç i tècnica coreogràfica.

MVP Petits: Miquel Sampietro
MVP Mitjans: Jordi Vives
MVP Grans: Jordi Vilav...Júlia Verdaguer!
1X1 Petits: Miquel Sampietro
1x1 Grans: Marc Samaniego
3x3: Txina (Jordi Vilavella, Oscar Dènia i Carlota Cañizares)