27 de juliol 2009

RESUM SETMANA 4

El passat dia 20 va donar inici la quarta setmana de campus (la primera del que podríem anomenar "format reduït" donada la menor afluència de participants en relació a les tres primeres setmanes) en la que, aprofitant el menor nombre de jugadors i jugadores s'han treballat aspectes específics de la tècnica individual com el passe o el bot de velocitat, a més d'establir unes competicions matinals que han complementat les clàssiques de les tardes. A més d'això, aquesta setmana hem patit els estralls d'una onada de calor que va començar dimecres i que ens va acompanyar els tres darrers dies de la setmana. Per sort vam poder combatre-la dijous a la piscina de la Maurina en un matí d'allò més animat.
Les competicions dels matins van ser la de l'1x1 i la del 3x3 en la que es van imposar Miquel Sampietro (un habitual ja en aquesta columna) en el grup dels petits i Albert Crespo en el dels grans. Pel que fa al 3x3 l'equip Sprinters (Francesc Espín, Pablo Ruiz i Guille Araya) va fer valer la seva condició de favorit i es va imposar a la final a la gran sorpresa del torneig, l'equip Sao Paulo encapçalat per Pau Araya que abans va aconseguir defenestrar l'altre gran favorit de la competició l'equip Crespones. Com a premi van obtenir unes dedicatòries de personatges famosos.
Quant a les tardes de competicions, aquesta setmana ha estat d'allò més animada. S'han disputat les competicions de triples, habilitats i 2x2. L'absència divendres de Jordi Vilavella (líder indiscutible de triples i líder de la general del 2x2 juntament amb la Sara Losada i el seu equip Villabong) va fer que els concursos adquirissin unes tonalitats dramàtiques donada la igualtat de totes les competicions. A triples es va imposar a la gran final (i a la gran pròrroga) Miquel Sampietro (one more time) al Jordi Vives, mentre que a habilitats el Pol Alsina va fer valer la seva velocitat de mans i peus per imposar-se de manera indiscutible i amb força distància respecte els seus perseguidors. Quant al 2x2 es va jugar un igualadíssim torneig previ que va portar a la final a l'equip Viveslàvia (Jordi Vives i Marc Cuadrado) i a Guillotina (Guille Araya i Pol Alsina). Tot i que el primer dels equips va classificar-se en millor posició a la general i portava avantatge en el partit decisiu, la insistència dels guillotins i un parell d'errades claus dels viveslaus van conduir al títol aquells que menys s'ho esperaven.

1x1 MATINS: Albert Crespo (Grans) i Miquel Sampietro (Petits)
3X3 MATINS: Sprinters (F.Espín, G.Araya i P.Ruiz)
HABILITATS: Pol Alsina
TRIPLES: Miquel Sampietro
2X2: Guillotina (G.Araya i P.Alsina)
MVP'S POPULARS: Francesc Espín (Grans) i Pablo Ruiz (Petits)